Shapewear til kvinder

 

Fordele og ulemper ved shapewear  

Det går måske ikke op for dig, vigtigheden af shapewear, indtil du ejer en lille, sort, sød, mini kjole.  Men du har fået spist for mange småkager, den sidste vinter og det er en form for akut, at gå på kur og træne for at tabe det overskydende fedt. Vær ikke bange, fordi slanketøjet vil hjælpe dig med din mave. Selv hvis du er ny, i dette emne; Er Slanketøjet til kvinder ikke nyt i mode industrien.

Her kommer de følgende fordele og ulemper shapewear, som du burde kende til.

 

Shapewear til kvinder

 

Fordele:

 

Lær hvordan du klæder dig på med shapewear korrekt.                                      

En ting som får mange kvinder til at undgå at gå i slanketøj, er at de står overfor lidt problemer, når de skal have det på. Der er faktisk ingen officiel måde, til hvordan man korrekt tager shapewear på. Mange ender med at få deres arm fanget, eller endda falde, når de har problemer med at komme i spandex slanketøjs bukserne. Når du vil bære dit shapewear, skal du tage det på nedefra. Hop ind i slanketøjet og træk det over dine hofter; Dette vil forhindre dine arme at blive fanget. Desuden kan du også folde slanketøjet op, ligesom når du folder dine bukser op. På denne måde kan du trække langsomt og forsigtigt op så du nemmere kan komme i dem.

Hvis det er muligt: Prøv før køb.

Enhver kvinde har forskellige kropsformer og foretrækker noget forskelligt. Bare fordi en skønheds blogger har masser af lækkert shapewear og det ser godt ud på hende, er det ikke sikkert det også vil gøre det på andre. Den bedste måde at være sikker på dit valg, er at prøve det. Derfor, hvis det er første gang du skal købe slanketøj, skal du gøre dig sikker i din størrelse, af tøjet.

Vælg den rigtige stil.

Der findes masser af forskellige typer af shapewear; Bliv sikker på om du vælger den rigtige stil til dig. Ideelt set så vil forskellige stile, fremhæve forskellige kropsdele. Hvis du for eksempel vil have en slankere krop/mave, vil en stropløs eller en korset stilet shapewear være god til at slanke disse steder.

Vær opmærksom på materialet:

Forskellige slags materialer og stof, giver forskellige reaktioner. Hvis du f.eks. skal danse eller bevæge dig meget, er det en god idé at få shapewear med åndbar stof.

 

Shapewear til kvinder

 

Ulemper:

Køb ikke for små eller store størrelser:

For små eller store slanketøjs størrelser er yderst ikke anbefalet. Teorien om at en mindre størrelse vil give dig en mindre krop, er fuldstændig forkert. Mindre str. shapewear,  vil kun trykke din krop og indre organer sammen, hvilket højst sandsynligt kan give helbredsproblemer. For stor en størrelse vil på den anden side, give folder i tøjet, og alt i alt, bare få dig til at synes større. Vær sikker på, altid at vælge den rigtige størrelse, for et jævnt og bedre resultat.

Køb ikke kun på baggrund af før-og-efter billeder.

Kig ordentligt på produktet og hvad det er lavet af, så du bedre får overblik over varen og overbeviser dig selv om hvilken der ville passe dig bedst.

Giv ikke op på motion og en sund diæt:

Body Shaper er ikke en erstatning for en sund livsstil med regelmæssig træning. For at holde din krop sund og reducere chancen for sygdomme; Er du nød til at foretage noget motion og en sund kost. Shapewear er bare en midlertidig hjælp til at nå en ideel kropsfacon.

 

Mest populære slankebuks hos Misslux.dk 

Slim n' Lift slankedrat

HUSK 

Hos MissLux, modtager vi gerne dine returvarer og sender en anden størrelse til dig, hvis dit første valg ikke var komfortabelt. 

Du er også velkommen efter aftale på vores kontor, hvor du kan se, mærke, samt prøve alle modellerne inden evt. køb.

 

Se også vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Guide til slanketøj HER

Brude slanketøj HER

Rygløs slanketøj HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER