Hvordan laver man fletninger ?

Håret er en vigtig del af udseendet, ikke mindst hos kvinder, og ligesom det er  med påklædningen, er det også med frisuren - der skal udskiftning og fornyelse til, for at man er med på noderne og ikke bliver en grå hverdagsmus. Siden tidernes morgen, hvor alle kvinder havde langt hår, har fletninger været en meget brugt måde at holde styr på håret på, så det ikke var i vejen under dagens arbejde. Men hvordan laver man fletninger? Førhen flettede kvinderne tit én lang fletning bagpå, som måske blev rullet op til en knold, eller de flettede to fletninger - én fletning på hver side af hovedet.

Som med alt andet sker der imidlertid også hele tiden en udvikling, når det gælder at sætte håret - hvad enten det er til hverdag, eller man skal have det sat op til "narrestreger". I det daglige må det helst ikke tage for lang tid at sætte håret, men skal man til fest, er det en anden sag.

Forskellige fletninger

Man kan læse en bog om fletninger og blive guidet step by step, og på YouTube er der rig mulighed for at blive vejledt i kunsten at lave fletninger. Der findes f.eks. afrikanske fletninger, franske fletninger, fletninger rundt om hovedet og sildebensfletninger.

Er det franske fletninger, man gerne vil prøve, så har vi et meget nyttigt hjælperedskab til at lave dem med. Se også vore hårnåle og hårklemmer!

Når der skal laves fletninger, er der ligeledes brug for hårelastikker, og også inden for det har vi et fint udvalg - der er noget for enhver smag til billige penge. Og da de fås i forskellige farver, skulle det være muligt at finde en farve, man kan bruge til sit hår. Ønsker man elastikker uden farve, er det dog ikke noget problem - vi forhandler også gennemsigtige gummielastikker.

Forlængelse af håret

Håret skal naturligvis have en vis længde, for at det kan lade sig gøre at flette det, og der kommer vore clip-on hair-extensions ind i billedet. Så hvis man har en drøm at få afrikanske fletninger, kan det altså sagtens lade sig gøre, selv om ens eget hår slet ikke er langt nok til det. Vi har et meget bredt udvalg af både farver og længder. Længderne fås lige fra 40 cm til 65 cm. Farverne varierer lige fra naturlige brune og blonde farver til neonfarver som f.eks. orange, lilla og grøn.

Vi sælger clip-on extensions af mærket Remy Hair Extentions, der er lavet af ægte hår, så man er sikker på at få et godt resultat. Man skal ikke lade sig narre af vore lave priser - kvaliteten er i top, vi har blot mulighed for at sænke prisen, da vi handler direkte med fabrikken - så man får altså den bedste kvalitet til den laveste pris, det kan vist ikke gøres bedre!

Med ægte Remy hår får man mere for pengene, end hvis man vælger at købe syntetisk hår. Remy hår kan både holde til at blive flettet, glattet, krøllet og permanentet - dog skal man selvfølgelig skåne det så meget muligt, akkurat ligesom man gør med sit eget hår.

Efter et par minutters øvelse kan man som regel selv påsætte sine clip-on extensions, men volder det alligevel problemer, er det naturligvis muligt at få en frisør til at hjælpe med det og samtidig vejlede i vedligehold og styling.