Festival modestrømpebuks 30/50 DEN - Sort

Ned til 199,00 kr
På lager

Modestrømpebukser fra Festival.  Disse strømpebukser fra festival, er super gode og holdbare i forhold til andre strømpebukser. De er rigtig fine og super behagelige at have på.

Strømpebukserne er sorte med striber, og så har de en indsyet flot kant, så de ser ud til at være selvsiddende. Her ved kanten går de fra at være 50 DEN til 30 DEN som giver en rigtig flot og fræk effekt.

De kan strække sig meget, så de er nemme at få af og på, uden at rive hul i dem. Du kan sagtens bruge dem flere gange, uden de at de går i stykker. 

Str:

36/38                                                                                                                                                                                                                                             40/42                                                                                                                                                                                                                                             42/44 (Har kile på numsen)

Super lækre strømpebukser fra Festival. De sidder godt og er meget holdbare.

Product ansvar Produkt spørgsmål
Din bedømmelse