Excellence - lys brun

-50%
Specialpris 10,00 kr Normalpris 19,95 kr
På lager

Hvis du er på udkig efter en kvalitet læbe & eyeliner blyant, så vælg Excellence Black Lip & eyeliner blyant.

Excellence har en bred vifte af farver og nuancer. Excellence har en bred vifte af farver og nuancer. Se den også i sort HER, eller chokoladebrun HER.

En Excellence læbe & eyeliner blyant passer til ethvert humør. Denne særlige Excellence læbe & eyeliner blyant er tilgængelig i sort, chokolade og lys brun. Excellence læbe & eyeliner blyant er velegnet til enhver lejlighed, f.eks. en tur i byen eller blot som et dagligdags læbe & eyeliner blyant. Excellence læbe & eyeliner blyant blander nemt med dine øjne og læber, og giver dig et naturligt udseende.

Hvis du er på udkig efter en kvalitet læbe & eyeliner blyant, så vælg Excellence Black Lip & eyeliner blyant. Excellence har en bred vifte af farver og nuancer. En Excellence læbe & eyeliner blyant passer til ethvert humør. Denne særlige Excellence læbe & eyeliner blyant er tilgængelig i sort, chokolade og lys brun. Excellence læbe & eyeliner blyant er velegnet til enhver lejlighed, f.eks. en tur i byen eller blot som et dagligdags læbe & eyeliner blyant. Excellence læbe & eyeliner blyant blander nemt med dine øjne og læber, og giver dig et naturligt udseende.
Din bedømmelse

Andre synes også godt om