Push Up BH

 1. XTREME BH - flottere barm M, L, XL

  Bedømmelse:
  90%
  Ned til 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 2. Usynlig Bh i sort i D skål

  Bedømmelse:
  80%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 3. Usynlig mini Bh i sort

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 4. Hudfarvet Diva push-up BH

  Bedømmelse:
  84%
  Specialpris 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 5. Sort Diva push-up BH

  Bedømmelse:
  95%
  Specialpris 85,00 kr Normalpris 159,95 kr

 

Push-up BH

Push-up BH'en er et  must-have for enhver pige. Vi har et stort udvalg i push-up BH'er i flere størrelser. Du kan altid finde en push-up BH i din størrelse. Kvaliteten er høj og Diva Luxury Shapewear har produceret en Diva push-up BH som findes i 2 forskellige størrelser, M og L.

Vi har alle vores push-up produkter på lager. Vores push-up BH kan bruges af unge piger på 18 år og derunder, men vi sælger mange Diva push-up BH'er til kvinder i den mere modne alder. Vi har 100 % returret på alle push-up BH'er, og du kan altid få byttet din push-up BH, hvis du har brug for en anden BH størrelse. Denne Diva push-up BH fra Diva Luxury Shapewear findes i hudfarvet/beige og i sort . Den fås i en størrelse M og L, og vil give dig en bedre formet, skøn og smuk barm med meget mere fylde.

Løfter brysterne og giver rundere form

Push-up BH'er er undertøj til kvinder, designet til at løfte brysterne og give dem en rundere form. Kvinder har tendens til at bære push-up BH'er når de ønsker at forbedre udseendet af kalavergangen og få deres bryster til at se større ud. Nogle kvinder bruger push-up BH'er for at opnå større udseende bryster i stedet for at få plastikkirurgi. Push-up BH'en løfter brysterne og gør dem synligt større, takket være den unikke teknologi, der er indbygget i skålene. De fleste push-up BH'er er polstret med en lille, pude-lignende indsats som skubber brysterne op og tilføjer ekstra kavalergang. Nogle er polstret med silikone indsatser eller vandsække for at efterligne udseendet og fornemmelsen af ​​naturlige bryster.

Valg af push up BH

Hvordan vælger man den rigtige push up BH? Når du skal købe en ny push up BH, er det meget nødvendigt, at du kender dine BH mål samt din tøjstørrelse. Du kan, ved hjælp af et målebånd, måle dig frem til den helt korrekte push-up BH størrelse. Mål lige under brysterne på brystkassen. Tag målet af din brystkasse. Her vil der således fremkomme en omkreds på for eksempel 70 cm eller 80 cm. Diva Luxury Shapewear findes i 2 størrelser. En størrelse M og en størrelse L. M svarer til en BH omkreds fra 65A til 75C, og størrelse L svarer til størrelse 80B til 85DD.

Der er tale kvalitetsprodukter i lækkert design, lavet af blødt og velsiddende materiale, og den findes i sort og hudfarvet. 

Sin Bra brysttape

Sin Bra er en brysttape, der giver en ny og spændende måde at give dine bryster et løft på.

Sin Bra er en brysttape der løfter din barm i løbet af få sekunder.

Mange kendte bruger denne push-up tape, når brysterne skal have et løft nemt og hurtigt.

Det er meget enkelt at få hængebryster til at se smukke og naturlige ud med denne brysttape.

Tapen er vandtæt og gennemsigtig.