Concealer

Concealer - perfekt til at dække dine små skønhedsfejl

En concealer bruges kun der, hvor du har behov for det.

Det er en slags rettelak, som er god til at skjule småfejl i ansigtet. Det kan feks være karsprængninger, modermærker, små ar, pigmentpletter, mørke rander under øjnene eller mærker efter bumser.

Concealer kan også bruges til, at lysne huden omkring øjnene, det kan give ansigtet et lille løft.

Der findes mange forskellige slags concealer.

-          Den creme-agtige er letdækkende og god til småfejlene, den påføres lettest med en pensel.

 -         Den flydende fås ofte som en slags pen. For enden af denne pen, sidder der en fordeler/pensel, som gør det let at fordele concealeren. Concealer kommes direkte              på huden, der hvor du ønsker det, hvorefter du fordeler farven med penslen eller med en finger. Denne concealerpen dækker fint, og er nem at have med i tasken,              når du er på farten.

-         Dækstiften som er god til at dække ar eller bumser. En dækstift/coverstick er nem at have med, men anbefales ikke til at dække de mørke rander osv.

Farven på din concealer skal helst være en anelse lysere end din foundation.

Er din concealer blevet for mørk eller for tyk, kan du blande den med lidt af din foundation.

Begynder dine små skønhedsfejl at se tørre ud i løbet af dagen, så kan du med fordel duppe lidt creme på på en finger, og herefter pudr meget lidt. Nu vil din hud igen se fin og frisk ud.

 

 Pudder - en god supplement til din ansigtsmakeup

Pudder fås i både løs pudder/pulver og i fast/presset.

Ønsker du at bruge pudder alene, så brug en fast pudder, da den løse pudder skal bruges sammen med foundation eller anden makeup creme.

Den faste pudder er lidt lettere lige, at have med i tasken, når du er på farten.

De fleste bruger pudder, for at få et mere mat look. Der er mange som ikke bryder sig om den fedtede/skinnedende overflade, som nogle har tendens til i ansigtet.

Pudder bruges også for at dække småfejl, bumser og ar. Er du lidt bleg i ansigtet, kan du bruge en pudder i en anelse mørkere tone, for at få en lidt mere gylden farve i ansigtet.

En løs pudder er rigtig god ovenpå en cremet/våd foundation, for at huden forbliver mat hele dagen, og så din foundation holder bedre.