Clip On Extensions

Clip On Extensions - Pleje af hair Extensions 

At have flotte clip on extensions kræver det tid og pleje.

Håret får ikke næring fra hårsækkene som dit eget hår, så derfor er det vigtigt at huske, at clip on extensions kræver ekstra meget pleje. Derfor er det vigtigt at anvende de rette produkter til plejen. Hvis du ikke plejer håret rigtigt, vil det forkorte hårets levetid og give glansløst hår og de vil føles tørre, blive kruset og vil filtre meget.

Du vil have flest muligheder med dit hår, hvis du køber remy hair extensions clip-on, som er lavet af ægte menneskehår. Remy hår holder til mere end syntetisk hår. Ved at anvende disse clip on extensions behøver du ikke at toupere håret før påsætning. Men hvis du har meget fint og glat hår kan det være en fordel at toupere det en lille smule.

Man kan style sit hår som man vil - krølle, glatte og farve, men husk at jo mere pleje man giver håret jo længere er levetiden. Brug varmebeskyttende spray og en middel temperatur, når du styler dine hair extensions. Det gælder også med dit eget hår, da varmen kan skade håret og holdbar tiden på det. Krøllede extensions holder ikke længe. Undgå at glatte krøllerne ud, brug derfor nogle produkter, som holder på krøllet hår, hvis du vil holde dem ved lige.

OBS! Hvis håret farves, ydes der ikke garanti.

Hvis man vil vaske sine extensions clip on, så anbefales det kun at gøre det hver 14. dag.  I stedet for at bruge shampoo, så brug en god balsam. Balsamen lader du trække 5 minutter længere end, hvis det var dit eget hår. Når det vaskes, masseres nedad, for så undgås flitter og ødelagte hår spidser.

Mange føntørre håret, men undgå det, hvis man føntørre hair extensions udtørres de, så start i god tid og lad det lufttørre.

Brug kun en blød børste til at pleje dine hair extensions , når håret er tørt.

Når det er fugtigt bruges der en kam med brede tænder. Men undgå at rede håret, når det er vådt. Hold ved clipsene når der redes, så hårene ikke rykkes ud.

Hair extension kan sættes op med dit eget hår. Der findes mange flotte frisurer, der kræver langt hår eller fylde. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil style dit nye og flotte hår. 

Brug gerne lidt olie, hvis du syntes spidserne ser lidt tørre ud. Det giver næring til håret, som gør, at det holder sig pænere og  vil være lettere at rede ud. Brug ikke for meget olie, da for meget olie kan gøre, at håret bliver fedtet.

Med lidt øvelse kan hair extensions sættes i på under 5 minutter. Når du tager extensions ud, så træk clipsene opad, så de ikke så nemt filtre sammen med dit eget hår.

TIP: Tag ikke dine extension på i saltvand eller i svømmehallen - DET KAN UDTØRRE OG ØDELÆGGE DIT EXTENSIONS!