Bumpits

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

En ny stil med Bumpits

Bumpits giver håret masser af fylde, uden at ødelægge det. Så nu er det slut med at toupere dit hår, og påføre det skade - selv bare for en enkelt aften. Bumpits kan bruges til enhver lejlighed som fx. til årets julefrokost, bryllup, nytårsfesten eller bare på en almindelig hverdag. Bumpits gør bare lige det ekstra der skal til, og giver håret en ny stil.

Få en flot og fyldig frisure med bumpits. De giver frisuren/ håret et løft.

Bumpits kan sagtens bruges til fest, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. Du behøves på ingen måde, at være bange for, at tabe dem. Hvis blot du sørger for, at de sidder godt fast, lige efter du har sat dem i, så vil de også sidde der, indtil du selv vælger at tage dem ud. Når de sidder så godt fast, betyder det selvfølgelig også, at du skal være lidt påpasselig, når du kommer hjem, og skal have dem ud.

Bumpits er let at anvende. Du starter med at redde dit hår frem, og indsætter så den størrelse, du vil have forskellige steder i dit hår, kaster dit hår tilbage, og slutter så til sidst af med en omgang hårspray, hvis det skulle være nødvendigt.

Du kan få brune bumpits, lyse bumpits og sorte bumpits.