Body Shapewear - En guide til slanketøj

 

Der er ingen grund til at skamme sig hvis du er ny i slanketøjs moden. Du har måske ikke brug for dette slankeundertøj før et tidspunkt, hvor din diet og træning ikke giver dig øjeblikkelige resultater. MissLux tror på at en god kropsfacon og en ideel vægt kan blive opnået på baggrund af en sund kost og fast træning. Men i nogle tidspunkter af vores liv, kræver vi ofte at se slankere og flottere ud. For eksempel til et bryllup eller hvis man skal deltage i en stor genforeningfest. Selvom du har foretaget dig sund kost og regelmæssig motion, er det bare ikke nemt at få drømme kropsformen inden for kort tid.

Body Shapewear  Er en god løsning for at få timeglasformen og den slankere kropsfacon, i løbet af meget kort tid. Der er et utal af forskellige mærker, indenfor shapewear med vidt forskellige prisklasser og kvaliteter. Det er bestemt ikke let, at vælge hvilken der er det rette slanketøj. Derfor får du her nogle guides, der kan hjælpe dig med, lettere at vælge det rigtige body shapewear til dig og derved give dig den bedste oplevelse.

 

 Body shapewearSlim n' Lift Supremeslanketrusser

Gode råd om shapewear

 

Køb i butikker - Vi ved at med al det sofistikerede teknologi, køber de fleste af os lingeri online. Dog, hvis dette er første gang du køber slanketøj; kan det være en god idé hvis du køber i en fysisk butik.( Misslux.dk fysiske forretning/lager ligger på Engsøvænget 12, 7200 Grindsted. Åben efter aftale - 51804366 eller mail@misslux.dk.  Du kan se nærmere på produkterne og finde den rigtige størrelse. Hvis det er muligt, kan du også prøve slanketøjet for yderligere at finde ud af om størrelsen passer til dig, og om det sidder behageligt. Desuden kan køb af shapewear online have en højere risiko, for at give dig den forkerte størrelse. Du skal derfor være opmærksom på returnerings politikken. Hos MissLux, modtager vi gerne dine returvarer og sender en anden størrelse til dig, hvis dit første valg ikke var komfortabelt. Du kan se mere om det: her

 

Vælg din størrelse -  Det er en stor misforståelse, at for et bedre resultat skal du tage en mindre størrelse. Hvis man tager en for lille størrelse kan resultatet give vejrtrækningsproblemer og ubehagelighed. Det kan presse dine indre organer, give dårlig mave og helbredsproblemer. På den anden side vil en stor størrelse ikke  give den ønskede effekt og stoffet vil lave folder og rynker som bliver synligt igennem kjolen. Du skal derfor gå efter den præcise størrelse din krop har, for at få det bedste resultat. 

Str. guide

 

Tisse lethed - Du skal overveje dette krav seriøst, når naturen kalder. Specielt hvis du skal tisse ofte. Når du har fået dit slanketøj på kan det være svært at få af, med det samme hver time, hvis du har travlt. Det kan være anstrengende at komme i, hvis man skal have det af og på flere gange på en aften. Heldigvis findes der noget shapewear som f.eks. Spanx som giver en slags 'tissehul'. Dette gør det lettere for dig, når du skal gøre hvad du behøver. Ellers kan et af vores mavebælter gøre det let for dig at få en slankere mave, samtidig med du nemt kan gå på badeværelset.

 

Vær opmærksom på hvad du spiser - Når du er iført slanketøj, betyder det ikke at du kan spise alt hvad du har lyst til, og samtidig få en slank silhuet. Dette er forkert. Du er nød til at passe på med hvor meget du spiser og hvilket, da dette kan få din mave til at puste op, og bule ud. Hvilket kan afsløre hvis du spiser meget af det forkerte.  

 

Se vores shapewear fra MissLux HER

Eller vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Rygløs shapewear HER

Brude Slanketøj HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER