Astor eye make up remover

30,00 kr
Ikke på lager

Astor er en blid og yderst effektiv flydende øjenmakeup fjerner.

Huden omkring øjnene er vigtig og kræver omhyggelige bevægelser, ved ikke at irritere øjnene eller huden omkring. Flydende Astor er mild, men effektiv. Fjerner make-up uden at genere øjet.

Øjenmakeup fjerneren er 100 % vand-baseret, og indeholder ingen olier eller parfumer. Den er derfor velegnet til sarte øjne og kontaktlinse-brugere.

Astor er em blid og yderst effektiv flødende øjenmakeup fjerner. Astor viser flydende øjenmakeup remover, der nemt fjerner makeup på dine øjne. Den nærer, beroliger og opfrisker huden omkring øjnene på grund af indholdet af pro-vitamin B5. Huden omkring øjnene er vigtig og kræver omhyggelige bevægelser med ikke at irritere øjnene eller på huden omkring. Flydende Astor er mild, men effektiv. Fjerner make-up uden at gnide øjet omkring øjet.Øjenmakeup fjerneren er 100 % baseret på vand-baseret, indeholder ingen olier eller parfumer. Den er velegnet til sarte øjne og kontaktlinse-brugere. Samtidig er den også klinisk testet. Indeholder 30 ml. pH-værdi: 7, neutral
Din bedømmelse

Andre synes også godt om