Fod- og ansigtsmasker

  1. Sort ansigtsmaske mod hudorme og urenheder

    Specialpris 39,00 kr Normalpris 59,00 kr

 

Få lækker og blød hud med vores ansigts-, fod- og øjenmasker.

Den sorte Black Mask er mod hudorme og urenheder i ansigtet. Den revolutionerende maske har overrasket en del unge, som er fast bruger af Black Mask.  Efter et par gange vil du kunne se tydelig forskel.
Masken skal sidde i ca. 20-30 min. Eller til den er tør, derefter rives den af, IKKE vaskes af. 

Fodmasken efterlader en blød og dejlig hud på foden. Man skal sidde med fodmasken i 90 min. (1½ time), og det kan godt virke som ret lang tid, men det er det værd!
Efter nogle dage skal du tage et fodbad og du vil kunne mærke forskel, idet de døde hudceller er faldet af.
Masken kan bruges igen 3 uger efter hvis du holder den lufttæt i den pose den var i, i forvejen.

 

Fodmasker

 

Når det gælder skønhedspleje, er fødderne som regel ikke det første, man tænker på, men fødderne er utroligt vigtige at være god ved, da det er dem, der skal bære vores vægt den ene dag efter den anden - og har fødderne det ikke godt, vil det gå ud over humøret og velværet.

 

Nogle går til fodspecialist og får ordnet fødder og negle, men den hårde hud kan man selv gøre meget ved, mens man sidder hjemme og slapper af - og det kan endda gøres rigtig billigt.

 

Vi har meget effektive fodmasker, som man skal sidde med på fødderne i 90 minutter (1½ time) - det kan måske godt føles som lang tid, men det passer lige med, at man kan se en god film i fjernsynet - og det er da smart, at man kan få behandlet sine fødder, mens man sidder og hygger sig med en film, og der er jo heller ikke noget i vejen for, at man samtidig kan drikke en kop kaffe eller hvad man nu kan tænke sig - nemlig på samme tid gøre det til en hyggestund og forkæle sine fødder med en fodmaske.

 

Hvordan bruger man fodmasken?

 

Før man tager fodmasken på, skal fødderne være helt rene og tørre og uden neglelak på neglene.

 

Derefter tager man fodmasken på, ligesom når man trækker sokker på. Sidder man i stuen, er det klogt lige at lægge en gammel avis eller et håndklæde under, da fodmasken er meget fugtig. Nu skal man sikre sig, at masken har kontakt med foden, så det kan være klogt at tage en sok udenpå eller eventuelt en pose, så kommer der heller ikke væde på gulvet.

 

Derpå er det bare at sidde i de nødvendige 90 minutter og slappe af med en film, en god bog eller hvad man har besluttet sig for.

 

Når man så har taget fodmasken af, vaskes fødderne i lunkent vand og smøres efterfølgende ind i en god fugtighedscreme, så de bevares fugtige. Man kan dog ikke se og føle resultatet omgående, men 3-4 dage efter behandlingen, anbefales det at tage et varmt fodbad, og allerede der kan man mærke en forskel, men der kan gå op til 10 dage, før alle de døde hudceller er faldet af, så kan man til gengæld glæde sig over sine bløde og velplejede fødder - ja faktisk føles de lige så dejligt bløde som babyfødder.

 

Neglelak

 

Deskønne, "nye" fødder skal måske derefter piftes op med en gang neglelak, og dér kan vi også være behjælpelige - vi har netop nu et utroligt godt tilbud på By K neglelak, som fås i mange flotte farver, der passer til enhver årstid. By K neglelak er af en god kvalitet, der holder godt og tørrer hurtigt. Den er uden parabener, toulene og formaldehyd, og den er ikke testet på dyr.

 

Øjenmasken er en ny maske som skal ligges lige under øjnene og hjælper med bl.a. poser under øjnene og reducerer rynkerne. Øjenmasken skal sidde på i 30 min.