Kunstige negle

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

 

Kunstige Negle

Når du rigtig skal se fin ud til fest eller bare fordi, du gerne vil se lidt bedre ud på en almindelig dag – lidt ud over det sædvanlige – så er negle en af de ting, du kan få ordnet ved dig selv. Kunstige negle er til dig der ønsker at dine negle skal være en anelse længere end de allerede er. kunstige negle påsættes dine egne, og kan fremstå med et naturligt look. Dine hænder og negle ses af rigtig mange folk hver dag, og kunstige negle får dine hænder til at se flotte, velplejet og feminine ud.

Der findes mange forskellige metoder at lave negle på, nogle af de mest brugte er akryl negle og gele negle.

Akryl- eller gelenegle

Med gele negle kan du selv vælge hvordan du vil have dine negle til at se ud. Det kan være forskellige farver, franske negle, med eller uden glimmer, glitter og sten. Du kan nøjes med at lægge gele på sine egne naturlige negle for at give dem styrke, så de kan vokse. Du kan også supplere dine gele negle med negle tipper så dine negle bliver længere. Det er nemt at fylde op når du skal til eftersyn. Det er meget forskelligt hvornår neglene skal genopfyldes, men ca. hver 3-4 uge nogle steder op til 6 uger.

Akryl negle er en kombination af væske og pulver der påføres med pensel. Det minder lidt om gele negle, da udfoldelsesmulighederne er meget store. Udover meget naturlige negle, eller negle med den franske hvide kant, har man i dette system utallige valgmuligheder for lege med farver, glimmer, dekorationer og pynt. Der kan lægges pynt eller støbes små billeder ned i produktet så der opstår et tredimensionelt billede. Herudover kan man støbe små kunstværker i akryl ovenpå neglen og/eller dekorere med pynt.  Neglene skal genopfyldes ca. hver 3-4 uge. Du må gerne file dine akryl negle i længden hvis de når at blive for lange for dig. Du skal dog undlade at bruge en for grov fil.

Falske negle

Der er også hurtigere og billigere måde at få længere negle på. Som f.eks. hvis du går ud og køber falske negle der kan limes på med negle lim. Man kan vælge mellem forskellige designs og længder. Det er forskelligt hvor mange negle der er i en pakke og hvor længe de holder. For det meste er der over 20 negle så der er flere forskellige størrelser der passer lige til dine negle. Og hvis der er en negl der er for stor kan de for det meste files ned til den rigtige størrelse.