Clip-on hair extensions, 65 cm, #33 Mørkerød

Bedømmelse:
80%
599,95 kr
På lager

Hair extensions fra misslux med clip on effekt er perfekte til at give fylde og længde! Håret er nemt både at tage i, og tage ud.

Vi har helt sikkert en farve der passer til dit hår, da vi har fra plantinblond til kulsort. Vi sælger kun 100% ægte menneskehår, og så endda i remykvalitet.

Remy vil sige, at hårstråene vender i samme retning. Når du påsætter extensions er det en god idé at toupere det sted hvor du vil clipse håret fast, da det vil sidde bedre og holde i længere tid. Efter et par gange er du i stand til at sætte håret i på 5 min!

Pakken indeholder følgende:

7 baner clip-on hair extensions i 100% menneskehår i ægte Remy kvalitet.

2 baner á 5 cm brede (1 clip)

2 baner á 10 cm brede (2 clips)

2 baner á 14 cm brede (3 clips)

1 bane á 20 cm brede (3 clips)

Clipsende i hair extensions passer til selve håret, og det vil derfor ikke kunne ses i håret. Håret vejer 70-75 gram pr.pakke, og er 65 cm. I længden.

Farven: Farve: #33 mørkerød

Ofte er 1 pakke Clip on hair extensions ikke nok til en fuld extensions. Vi anbefaler at der anvendes 2 pakker af 14 baner for at få en naturlig overgang. Vores hår extensions kan både glattes, krølles, farves, permanentes og selvfølgelig vaskes. Dog er dette under eget ansvar.

HUSK aldrig at putte dine nyvaskede, våde hår extensions i en sammenlukket pose, da det vil rådne. Du kan altid få råd eller hjælp af din frisør. Levering: 1-2 dage i hverdagene.

  • Køb 2 for 550,00 kr og spar 8%

Ægte hår - Remy Extensions Kvalitetshår testet af professionelle frisører, virkelig lækre clips hair extensions til prisen.

Product ansvar

Kan man lave smarte frisurer uden at man kan se clipsene, med clips hair extensions?

Det kan man sagtens og hvis man kan se clipsene, er det let lige at flytte dem lidt i håret så de kan dækkes.

Hvis man farver extensions med striber i kan man så få dem ensfarvet?

Der vil nok altid være lidt spil i håret, når det er indfarvet i striber på forhånd.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om